Permanent Makeup

Permanent Makeup

I mange årtier har kvinder plukket øjenbryn og tegnet dem op.

Permanent makeup (mikropigmentering), som er en tatoveringsteknik, hvor der bliver brugt 100% allergivenlige og naturlige farver, som man forsigtigt tatoverer ned i det yderste hudlag.

Tatoverede øjenbryn som bliver tatoverede på din egen bryn eller tatoverede op. Det går under det man kalder permanent makeup.

Den permanente makeup går ca. 0,02 mm ned i huden og altså kun ned i det yderste lag. Dette betyder at makeuppen aftager gradvist og at styrke og farve vil være væk igen om 3-5 år

 Metoder for PMU

 Almindelig optegning af bryn det er dine egne naturlige bryn, der er i fokus og at man laver en skygge i ens egne hår i bryn for at fremhæve det bedst muligt. men kan også lave bryn mere markant, ligesom man selv vil kunne lave med en øjenbrynspen.

Hairstrokes her påtegner man hvert enkelt hårstrå i en naturlig retning, i en farve. Denne form giver et blødt og naturligt resultat

High Fashion Ombre brows det mest brugte og ønskede metode for bryn i Danmark. Denne form for permanente øjenbryn giver en flot dybde i bryn. der giver det naturlige resultat.

Kombinationsbehandling / Hybrid Brows denne behandling er en af de lidt nyere metode og kræver 2 behandlinger. Man laver i første behandling en skyggebelægning med en meget lys farve. Denne laver skyggeeffekten. I anden behandling laver man hårene i en mørkere farve.

Microblading
Book en tid her

Afbud senest 24 timer før. Udeblivelse/for sent afbud, koster 50% af behandlings prisen.

Man skal forvente min. 1 til 2 opfyldninger (obligatorisk) for opnår godt resultat, nogle skal have 3. Eller 4.

Der skal typisk gå mellem 4-6 uger mellem hver. I enkelte tilfælde kan flere behandlinger være nødvendigt.

For at opnå det bedste resultat råder jeg derfor alle mine kunder til at genopfriske af PMU ca. 1 gang årligt

Pris for alle metoder

1 behandling 1.995 kr. tid 2 timer
2 behandling 900 kr. tid 2 timer

Retningens liner – Ved at vedligeholde

Vedhæftet fil er vigtigt at du læser

Optegning af bryn (inden for 1 år)

Hvis du har fået lavet permanente bryn hos mig, kan du komme inden for 1 år og få dem optegnet. Hvis ikke tidsfristen overholdes kommer du tilbage til 1. behandlings pris.

Pris 1.200 kr. tid 2 timer

Optegning af bryn som er lavet hos en anden behandler det er ikke mere end et år siden de sidst er blevet optegnet. Hvis det er længere tid siden kommer du tilbage på 1. behandlingspris.

Pris 900 kr. tid 2 timer

Konsultation omkring permanent makeup er gratis

PMU

Du er altid velkommen til at kontakte mig

kontakt