Makeup

Her på siden kan du læse meget mere om makeup. Henvend dig gerne, hvis ikke du finder dét, du leder efter. 

Makeup på Stevns

Ved Bella Roula i Store Heddinge på Stevns

Makeup: Her markerede man sin sociale status via kropsdekorationer og ansigtsmaling. Brugen af makeup findes mest til de store sociale arrangementerne (fx bryllup, konfirmation, fødselsdage, fester mm..) men det er blevet mere morderne at bruge makeup som udtryk for ens personlighed; altså hverdags makeup

Pudder er et kosmetikprodukt. Dets konsistens kan være enten løst eller presset.

Pudder skal bruges på huden, typisk for at dække eventuelle småfejl, bumser eller ar. Pudder kan også gøre sådan, at du kan få en anden hudfarve, altså hvis du er bleg, kan man bruge en lidt mørkere pudder, så du får en anden nuance. Pudder har forskellige nuancer, som kan tilpasses enhver hudtype.

Læbestift som består af voks, farvepigmenter og olier. Den anvendes til at give farve på læberne

Lipgloss er også en form for læbestift, men med et blankt udsende.

Mennesker har i mange år brugt læbestift, og man har fundet spor af en slags læbestift helt tilbage til stenalderens kvinder. Undersøgelserne, viser at man bl.a. brugte støv fra blomster for at få den røde farve på læberne.

Eyeliner fremhæver øjnene. Det er beregnet til at tegne på den våde kant ved øjet og over eller under øjnene lige ved vipperne. Eyeliner er også nødvendigt for at lave de kendte Smokey Eyes.

Der findes mange slags eyeliner, Khôl (der har været anvendt siden bronzealderen) en blød ‘blyant, som er let at tvære ud, for et mere ‘smokey’ look, eller til den våde kant over eller under øjet. Flydende eyeliner: som en pensel, god til at lave et katte look. Dette får også øjet til at fremstå større.

Rouge (eller kindrødt) som lægges på kinderne for at give en vis effekt (fx at se mindre bleg ud) eller glød. Rouge er oftest i pudderform og lægges på kinderne med en rougebørste.

Foundation er en farvet creme, der bruges til at ensfarve huden i ansigtet.

Foundations findes i mange forskellige kvaliteter og farve (kold eller varm farve)

Priser på Makeup

 • Brudemakeup inkl. prøve DKK 1.400

  Varighed: 3 timer

 • Brudmakeup og håropsætning inkl. Prøve DKK 2.500

  Varighed: 4 timer

 • Fest Makeup & håropsætning DKK 1.200

  Varighed: 2½ timer

 • Makeup til konfirmander DKK 300

  Varighed: 1½ timer

 • Makeup kursus DKK 495

  Max. 5 personer
  Prisen pr. person
  Varighed: 2 timer

Afbud senest 24 timer før. Udeblivelse/for sent afbud, koster 50% af behandlings prisen.

Book tid hos Bella Roula

Ønsker du at booke tid, er du meget velkommen til at bestille en tid allerede i dag ved at klikke dig videre nedenfor. Sammen kan vi drøfte dine ønsker og behov, hvis du har brug for det.