Makeup

Makeup

Makeup: Her markerede man sin sociale status via kropsdekorationer og ansigtsmaling. Brugen af makeup findes mest til de store sociale arrangementerne (fx bryllup, konfirmation, fødselsdage, fester mm..) men det er blevet mere mordernet at bruge makeup som udtryk for ens personlighed altså hverdags makeup 

Pudder er et kosmetikprodukt. Dets konsistens kan være enten løst eller presset.

Pudder skal bruges på huden, typisk for at dække eventuelle småfejl bumser eller ar. Pudder kan også, gøre sådan at du kan få en anden hudfarve, altså hvis du er bleg, kan man bruge en lidt mørkere pudder, så du får en anden nuance. Pudder har forskellige nuancer, som kan tilpasses enhver hudtype.

læbestift  som består af voks, farvepigmenter og olier. Den anvendes til at give farve på læberne

 Lipgloss er også en form for læbestift, men med et blankt udsende.

Mennesker har i mange år brugt læbestift, og man har fundet spor af en slags læbestift helt tilbage til stenalderens kvinder. Undersøgelserne, viser at man bl.a. brugte støv fra blomster for at få den røde farve på læberne.

Eyeliner  fremhæver øjnene. Det er beregnet til at tegne på den våde kant ved øjet og over eller under øjnene lige ved vipperne. Eyeliner er også nødvendigt for at lave de kendte Smokey Eyes.

Der findes mange slags eyeliner, Khôl (der har været anvendt siden bronzealderen) en blød ‘blyant, som er let at tvære ud, for et mere ‘smokey’ look, eller til den våde kant over eller under øjet. Flydende eyeliner: som en pensel, god til at lave et katte look. Dette får også øjet til at fremstå større.

Rouge (eller kindrødt) som lægges på kinderne for at give en vis effekt (fx at se mindre bleg ud) eller glød. Rouge er oftest i pudderform og lægges på kinderne med en rougebørste.

Foundation er en farvet creme, der bruges til at ensfarve huden i ansigtet.

Foundations findes i mange forskellige kvaliteter og farve (kold eller varm farve)

Makeup priser

Brudemakeup inkl. prøve
Pris 1.400 kr. tid 3 timer

Brudmakeup og håropsætning inkl. Prøve
Pris 2.500 kr. tid 4 timer

Fest Makeup & håropsætning
Pris 1.200 kr. tid 2 1/2 timer

Makeup til konfirmander
Pris 300 kr. tid 1 1/2 time

Makeup kursus Max. 5 personer (prisen pr. person)
Pris 495 kr. tid 2 timer

Afbud senest 24 timer før. Udeblivelse/for sent afbud, koster 50% af behandlings prisen.

Book en tid her

Du er altid velkommen til at kontakte mig

kontakt